• PARITALO KAUSIKUJA 3

    valmistuminen syksy 2024

PARITALO KAUSIKUJA 3

Loukinaisten uudelle Matintalon asuinalueelle osoitteeseen Kausikuja 3 rakentuva moderni paritalo koostuu kahdesta kaksikerroksisesta asunnosta ja asunnon pääsisäänkäynnin välittömään läheisyyteen sijoitetusta autokatoksesta ja lämpimästä varastosta. Huolella suunniteltu rinneratkaisu tarjoaa tyyliä ja mukavuutta asumisen arkeen. Pääsisäänkäynti, olohuone ja keittiötilat sijaitsevat yläkerrassa. Alakertaan on sijoitettu makuuhuoneita, pesutilat ja kodin aputiloja. Asunnon molemmilla puolilla on koko asunnon levyinen suojaisa terassi. A-energialuokan asunnoissa on vesikiertoinen lattialämmitys ja lämmön tuotto hoidetaan energiatehokkaasti maalämmöllä.  Kuumien kesien varalta asunto on myös mahdollista varustaa viilennyksellä joka toteutetaan maalämmön avulla. Rakennus omalla hallinnanjakosopimuksella jaetulla tontilla.

Kuvat havainnekuvia.

ASUNNOT

Asunto A (varattu)

112m2

4h + avok + khh + ph + s + vh + lämmin varasto

hinta 398 000€

Asunto B

112m2

4h + avok + khh + ph + s + vh + lämmin varasto

hinta 398 000€

ALUE

Rakennus sijaitsee Loukinaisissa Matintalon uuden asuinalueen maalaismaisemissa. Rakennuksen ikkunoista avautuu avarat maisemat etelään. Lähellä sijaitsevat myös koulu, päiväkoti, kauppa, kahvila ja useampi lounasruokala. Lisäksi alueelle on  650 metrin päähän avautumassa kaupungin uusi päiväkoti kesällä 2024.

päiväkoti

1,7km (650m)

Loukinaisten ala-aste

1,7km

kauppa

1,9km

Liedon keskusta

5km

Turun keskusta

8,7km

KEITTIÖ

Keittiö on kodin keskeisimpiä tiloja. Siksi sen toimivuuteen ja laatuun kiinnitetään erityistä huomiota suunnittelusta toteutukseen. Perussisältöinen keittiömallimme pitää sisällään laajan valikoiman eri ovi- ja tasovaihtoehtoja. Keittiö on varustettu integroiduilla kodinkoneilla ja induktioliedellä. Lisäksi keittiötä on mahdollisuus varustella omiin tarpeisiin parhaiten sopivaksi. Keittiötoimittajanamme toimii kotimainen Puustelli-keittiöt

MYYNTI

Rakennusliike Osrak Oy

Oskari Nieminen

puh. 0503795305

oskari.nieminen@osrak.fi

LADATTAVA MATERIAALI

Click here to add your own text

© Copyright - Rakennusliike Osrak Oy